Der Revisor EMB oferă soluții integrate de audit și consultanță, prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, managementului riscului și control intern, recrutare și training.

Proiectul Der Revisor EMB a apărut din dorința de a contribui în România la dezvoltarea unei culturi a auditului intern, prin punerea la dispoziția societăților comerciale, a experienței vaste a echipei noastre, dobândită în 17 ani în cadrul companiilor multinaționale, în România și în afara țării.

Der Revisor EMB a început cu o echipă de specialiști certificați în domeniul financiar-bancar, cu experiență amplă în audit și control intern, consultanță, management al riscurilor, managementul proiectelor, care și-au asumat un angajament pe termen lung în ceea ce privește profesionalismul, etica si dezvoltarea comunității de afaceri.

Susținem companiile românești și internaționale prin livrarea unor servicii de înaltă calitate.

Valorile noastre sunt:

Suntem dedicați integrității, responsabilității, corectitudinii și transparenței

Suntem orientați către client, obiectivul nostru este creșterea eficienței și eficacității

Suntem dedicați atingerii consecvente a celor mai înalte standarde de calitate

Dezvoltăm cultura echipei – împreună suntem mai puternici!

Suntem dedicați integrității, responsabilității, corectitudinii și transparenței

Suntem orientați către client, obiectivul nostru este creșterea eficienței și eficacității

Suntem dedicați atingerii consecvente a celor mai înalte standarde de calitate

Dezvoltăm cultura echipei – împreună suntem mai puternici!

Echipa Der Revisor EMB

Este coordonată de Elena Miță, CISA, CRMA, CAFR, CECCAR.

  • Elena este un experimentat auditor și manager al proiectelor.
  • Deține o experiență de peste 17 ani în audit intern, în cadrul companiilor multinaționale. A efectuat misiuni de audit în România, Austria, Ucraina, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Chile. Pe lângă experiența în audit și consultanță, Elena a avut expunere directă în management strategic, implementarea de sisteme informatice, implementarea și dezvoltarea produselor pe piețe din afara României, implementarea, dezvoltarea și închiderea unor linii de business.
  • Portofoliul de clienți include importatori și dealeri auto importanți, instituții financiare nebancare, fonduri de investiții, societăți de transport.
  • Anterior, Elena a lucrat pentru Bunge, Raiffeisen Bank, Libra Bank, Porsche Finance Group România, Porsche Bank AG (Austria).
  • A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune și Universitatea de Drept din București,
  • Este membru al: Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR), Asociației Auditorilor Interni din Romania (AAIR), The Institute of Internal Auditors (IIA).
  • Este autorizată de către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS).
  • Elena a susținut training în cadrul companiilor angajatoare, dar și în cadrul ASPAAS, pentru auditorii stagiari.
  • Vorbește fluent engleză, nivel B2 germană și franceză, are cunoștințe de bază de limba spaniolă și rusă.